جرم آسمانی چرخان در کهکشان
پژوهشگران استرالیایی به تازگی یک جرم آسمانی چرخان و عجیب را در کهکشان راه شیری کشف کردهاند که با هرچیزی که ستاره شناسان تا به حال دیدهاند، متفاوت است. طبق گزارش های انجام شده، این شی در هر ساعت سهبار حجم بزرگی از انرژی رادیویی را در فضا منتشر میکند.
این جرم آسمانی در جریان مطالعات یک دانشجو برای تکمیل پایان نامهاش کشف شده و از آن زمان نیز فعالیتهایش با یک تلسکوپ از سوی یک تیم تحقیقاتی مستقر در غرب استرالیا زیر نظر است.
نظریه پردازی پیرامون ماهیت شی عجیب

جرم آسمانی عجیب – کشف یک شی عجیب و چرخان در کهکشان راه شیری
ناتاشا هارلی-والکر، اخترشناس دانشگاههای کمبریج و بریستول بریتانیا که اکنون در استرالیا است و رهبری این تیم تحقیق را برعهده دارد گفته است این شیء عجیب بطور دقیق هر ۱۸.۱۸ دقیقه یک بار شروع به آزاد کردن انرژیهای رادیویی میکند.
اگرچه اجرام آسمانی دیگری نیز در جهان وجود دارند که روشن و خاموش میشوند، اما به گفته دکتر هارلی-والکر تاکنون هرگز فرکانس منظم ۱۸.۱۸ دقیقه دیده نشده است.
به گمان پژوهشگران، احتمالا آنچه یافتهاند با تئوری «دوره مغنایسی فوق العاده طولانی» قابل مقایسه است؛ چیزی که از لحاظ نظری میتواند وجود داشته باشد ولی در عمل هرگز دیده نشده است.
این شی به گفته برخی پژوهشگران میتواند یک کوتوله سفید باشد که در واقع بقایای یک ستاره رو به افول است.
با این وجود ناتاشا هارلی-والکر گفته است: حتی به عنوان یک کوتوله سفید نیز این شی یک چیز کاملا غیرمعمول است. تا کنون یک کوتوله سفید تَپاختر شناسایی شده و این شی بسیار بزرگتر از آن است.
تَپاخترها اجرامی آسمانی احتمالا از نوع ستارههای نوترونی چرخان هستند که به طور منظم و مداوم پالسهایی از امواج رادیویی و دیگر تابشهای الکترومغناطیسی را منتشر میکنند.