داعش در حال تقویت قوا
داعش یا همان دولت اسلامی عراق و شام که چندی پیش با حضور قدرتمند ایران و همپیمانانش در عراق و سوریه در حال نابودی کامل بود، زمزمه هایی از بازسازی این گروه تروریستی در سوریه به گوش می رسد.
به گزارش بعضی از خبرگزاری های غربی، طی گزارشی که اخرین در امریکا منتشر شده، با با توجه به اینکه داعش خلافت را در کشور های عراق و سوریه از دست داده بود اما امروزه شاهد این موضوع هستیم که این گروه توانسته قدرت عملیاتی خود را در مناطقی از کشور عراق بدست آورد و در حال بازگشت و حرکت به سوی کشور سوریه می باشد.
واقعیت یا بهانه ای جدید
با توجه به اینکه آمریکا به بهانه مبارزه با داعش در سوریه حضور نظامی داشت و به این بهانه به گروهک های مخالف دولت بشار اسد کمک نظامی و تسلیحاتی می کرد از حدود ۵ ماه پیش با اعلام نابودی کامل داعش حضور نظامی خود را در سوریه کمرنگتر کرده بود.
ازآنجا که این عمل سبب تضعیف این گروهک های شورشی در سوریه شده بود، به نظر میرسد زنده شدن داعش بهانه ای برای حضور مجدد در سوریه و کمک به مخالفان برای ایجاد ناامنی در سوریه باشد.
آمریکا حدود پنج ماه پیش به دستور ترامپ، رئیس جمهوری این کشور، ادعا کرده بود به کار داعش پایان داده است، و برخی از نیروهای خود را از کشور سوریه خارج کرد. گروه های شورشی در سوریه، که از متحدان اصلی ایالات متحده آمریکا در سوریه می باشند، نیز از نزدیک بودن اتمام کار حکومت اسلامی در این کشور خبر داده اند.
با اینحال گزارش های وزارت دفاع ایالات متحده از خروج نیروهای آمریکایی از سوریه نشان از کاهش کمک های مالی و نظامی به نیروهای شورشی و در نتیجه ضعیف شدن متحدان این کشور در سوریه به بهانه مقابله با داعش شده است.
حال باید دید آمریکا با این بهانه چه حدفی را دنبال کرده و چه اقدامی آنجام خواهد داد!