سقوط ماهواره ظفر در پیام وزیر ارتباطات
آذری جهرمی، روز گذشته اعلام کرد ماهوارۀ ظفر امروز ۲۰ بهمن از سمنان با سرعت ۷،۴۰۰ کیلومتربرساعت در مدار قرارمی گیرد بهطوریکه ماهواره از سمنان تا چابهار را در مدت هشت دقیقه طی میکند. امروز وزیر ارتباطات سقوط ماهواره ظفر را در پیامی اعلام کرد. آذری جهرمی در توئیت خود نوشت: «دوست داشتم با خبر خوب شما را خوشحال کنم اما گاهی زندگی آنطور که بخواهیم پیش نمیرود.پرتاب ماهواره ظفر توسط ماهوارهبر سیمرغ موفقیتآمیز نبود.»
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست خبری پرتاب ماهوارهی ظفر روز گذشته که در وزارتخانهی ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد اعلام کرد:«برای طراحی و ساخت ماهواره تلاش زیادی شده است. در دو سال گذشته، سه پرتاب ناموفق را تجربه کردهایم: یکی مربوط به وزارت دفاع و دوتای دیگر مربوط به ما بود. ماهوارهبر سیمرغ امروز تجربهی چهارم خود را طی میکند. از ۲۶ متر ارتفاع ماهوارهبر سیمرغ ۲۱ متر بدنهی اصلی است که وزن کل ماهواره را به ۹۰ کیلومتر میرسانند. ماهوارهبر سیمرغ بخش دوم ماهواره را به مدار ۵۳۰ کیلومتری میبرد و سرعتش ۷،۴۰۰ کیلومتربرساعت است که از سمنان تا چابهار را در مدت هشت دقیقه طی میکند»
اظهارات سخنگوی فضایی وزارت دفاع
سید احمد حسینی،سخنگوی فضایی وزارت دفاع برپیام امروز آذری جهرمی اشاره کرد و بر پرتاب موفقیت آمیز ماهواره ظفر بر ماهوارهبر سیمرغ تاکیدکرد ولیکن برخی کاستی ها را علت سقوط آن دانست و بر رفع کمبودها برای پرتاب آینده تاکید کرد.

قطعاتی از ماهواره ظفردر سیستان وبلوچستان
سخنگوی فضایی وزارت دفاع گفت: «در مأموریت پرتاب ماهوارهی ظفر توسط ماهوارهبر سیمرغ همهی فرایندهای پرتاب فضایی از قبیل مونتاژ مراحل ماهوارهبر و ماهواره، تستهای پیش پرتاب، تزریق سوخت و پیش فشار گذاری، بهطور کامل به انجام رسید، فرایند پرتاب و استارت موتورهای مرحلهی یک ماهوارهبر و جدایش مراحل و استارت موتور مرحلهی دو به درستی انجام شد و در انتهای مسیر، ماهوارهبر به سرعت مورد نیاز جهت تزریق ماهواره در مدار مورد نظر نرسید».
وی در خاتمه سخنان خویش بر این نکته تاکید کرد که بخش قابل توجهی از اهداف تحقیقاتی این پرتاب انجام شده و دادههای تله متری از فرایند پرتاب بهطور کامل احصاء گشته است که با تحلیل این دادهها و تطبیق عملکرد زیر سیستمها با طراحی انجام شده، بهینهسازیهای لازم جهت پرتاب آیندهدر نظر گرفته خواهد شد.