تجهیزات مقابله با کووید_۱۹ در سطح جهانی
تجهیزات مقابله با کووید_۱۹ از سوی سازمان یونیسف، سازمان جهانی بهداشت، کشورهای اروپایی و کشور چین به ایران ارسال شده است. تاکنون برخی از کشورها و دولتها برای کمک به ایران اعلام آمادگی کردهاند. صلیب سرخ نیز کمکهایی را ارائه داده است. ترکیه در این زمینه کمک و برخی کشورهای همسایه نیز در این زمینه اعلام آمادگی کردهاند. جمهوری اسلامی ایران درخواست ایالات متحده برای ارسال کمک و تجهیزات مقابله با کووید_۱۹ را همچنان نپذیرفته است .
اولین محموله هدایای انگلیس، فرانسه و آلمان برای مقابله با ویروس کرونا هفته گذشته وارد تهران شد. سفیر ایران در انگلیس در پیامی نوشت: «اولین محموله هدایای انگلیس، فرانسه و آلمان برای مقابله با ویروس کرونا وارد تهران شد»
سازمان بهداشت جهانی اولین محموله کمکهای خود برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، شامل حدود هشت تن دارو و کیتهای آزمایش این بیماری را با هواپیمای نظامی از دبی به ایران ارسال کرد.
تجهیزات مقابله با کووید_۱۹ از سوی پکن
سفیر ایران در چین در پیامی اعلام کرد: «چهارمین محموله کمکهای چین امشب از پکن راهی تهران میشود.» تاکنون چین سه محموله کیت های تشخیص کرونا به ایران صادر کرده است که محموله چهارم آن به زودی وارد کشور خواهد شد. کیتهای اول و دوم و سوم در دو هفته گذشته وارد ایران شد.کیتهای جدیدی که خیلی سریع این بیماری را تشخیص می دهند.
جمهوری اسلامی ایران در ابتدا پس از شیوع ویروس کرونا در چین، ضمن همدردی با مردم و دولت این کشور، تجهیزات پزشکی از جمله سه میلیون ماسک و چندین محموله کمک های بشردوستانه به چین ارسال کرد.
بستری شدن متخصص طب اورژانس به دلیل کمبود تجهیزات

بستری شدن متخصص طب اورژانس
دکتر فریبا فراهی متخصص طب اورژانس بیمارستان کامکار قم، که این روزها به درمان بیماران کرونایی مشغول بود، با تشخیص کرونایی ودستخط خود، بستری شد.
وی در پستی گلایه آمیز نوشت: «پدرم خودش را جلو گلوله سپر کرد که جوان مردم به خاطر یک ماسک و یک لباس بعد از سالها درس خواندن روی تخت بیمارستان جان ندهد..
واین روزا من کوچکترین گلایهای از ویروسی که دنیا رو فتح کرده ندارم. بالاخره دردا و مصیبتا و عفونتا و ویروسا تقریبا تنها چیزی هستن که تحریم نشدن و راحت وارد کشور ما میشن. خود به خود هم وارد نمیشن به دست یه سریی با پرواز … میان. من و همکارام هم الان موظف به استفاده از علم علیه کروناییم. ما با علممون شکستش میتونیم بدیم. ولی با جونمون نه……………..»
در خاتمه پست ایشان آمده است:«الان که این پست رو میخونین کلیشه ی اسکن ریههای درگیرم با کرونا رو میزه. و چندین پزشک به خاطر نداشتن سادهترین و ابتدایی ترین امکانات محافظتی رو تخت مراقبتهای ویژه. شاید جون پدرم کافی نبوده برای فقط یک دست لباس….نظام پزشکی و وزارت بهداشت که ندید. یعنی دید و کاری نکرد. اما رفیق و پناهگاهمون حتما دید و میبینه ….
أَ لَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرى
من اهل اخبار نیستم. ولی شنیدم که از زمین و هوا کمک های سازمان های جهانی و داخلی شامل لباس و تجهیزات به کشور اومده. هزاران هزار هم از انبارهای به قول خودشون احتکاری کشف شده. کاش به ما کادر درمانی هم میرسید از این تجهیزات …»