گرتا تونبرگ – انتقاد از سیاستمداران در قبال سیاست محیط زیست

  • توسط اعرابی
  • ۱۳۹۸-۰۷-۰۲

گرتا تونبرگ  از انفعال سیاستمداران در قبال محیط زیست انتقاد کرد

گرتا تونبرگ، روز گذشته انفعال و کوتاهی رهبران کشورهای جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی را زیر سوال برد و در سخنرانی خود در اجلاس محیط زیستی سازمان ملل متحد گفت: به چه جرأتی چنین می‌کنید. گرتا تونبرگ فعال سوئدی محیط زیست از انفعال سیاستمداران در قبال محیط زیست انتقاد کرد.

گرتا تونبرگ، دختر شانزده ساله سوئدی، در سخنرانی افتتاحیه با لحنی قاطع توام با احساسات فراوان گفت: شما رویاها و کودکی مرا با کلمات پوچ خود به سرقت برده اید ، .ما در شرف انقراض دسته جمعی هستیم اما تنها چیزی که از آن صحبت کنید پول و افسانه‌های ناتمام رشد اقتصادی است چطور جرات می‌کنید اینگونه باشید. وی افزود نسل‌هایی که بیش از همه محیط زیست را آلوده کرده‌اند بار سنگینی بر روی دوش نسل او گذاشته‌اند.

شما رویاها و کودکی مرا با کلمات پوچ خود به سرقت برده اید

گرتا تونبرگ در ادامه افزود: شما رویاها و کودکی مرا با کلمات پوچ خود به سرقت برده اید،ما در شرف انقراض دسته جمعی هستیم اما تنها چیزی که از آن صحبت کنید پول و افسانه‌های ناتمام رشد اقتصادی است چطور جرات می‌کنید اینگونه باشید. وی در میان سخنانش در افتتاحیه اجلاس افزود: این کاملا غلط است. من نباید اینجا باشم. من باید در آنسوی اقیانوس در مدرسه مشغول تحصیل باشم. ولیکن همه شما از ما جوانان می‌خواهید که امیدوار باشیم. به چه جرأتی چنین می‌کنید در ادامه افزود:« شما با حرف های توخالی کودکی و آرزوهای من را ربوده‌اید»

کاهش گازهای گلخانه‌ای هدف اجلاس زیست محیطی سازمان ملل متحد

هدف از اجلاس اخیر که چند روز پس از راهپیمایی‌های وسیع جوانان معترض در جهان و همزمان با گشایش مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد، افزایش و تجدید اقدام و  فشارهای بین‌المللی برای کاهش گازهای گلخانه‌ای است. پس از اجلاس جهانی محیط زیست در ماه آینده در شیلی، قرار است توافق اقلیمی پاریس وارد مرحله اجرایی حساس شود.

  ناهماهنگی کشورها با توافق اقلیمی پاریس

از دید دانشمندان تعهدات فعلی برای جلوگیری از گرم شدن زمین کافی نبوده و در سال گذشته تولید دی اکسید کربن به یک رکورد تاریخی رسیده است. دبیرکل سازمان ملل متحد در سال جاری خواهان توقف احداث معادن جدید ذغال‌سنگ از سال ۲۰۲۰، توقف پرداخت یارانه به سوخت‌های فسیلی و رسیدن به تعادل در تولبد دی اکسید کرببن تا سال ۲۰۵۰  باشد. برخی کشورها همراه با توافق اقلیمی پاریس پیشرفت کرده اند ولی همچنان درصد بیشتری از کشورهای قدرتمند اقتصادی جهان از توافق اقلیمی پاریس عقب مانده اند.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
21 + 19 =


اخبار

سینما و هنر

جهان