تغییرات فوتبال – تغییرات فوتبال کشور در سالی که گذشت

  • توسط الهام امامی
  • ۱۳۹۸-۱۲-۲۱
تغییرات فوتبال - تغییرات فوتبال کشور در سالی که گذشت

فوتبال در سالی که گذشت

تغییرات فوتبال کشورمان در سالی که گذشت بسیار زیاد بوده است.اوایل سال ۹۸ مهدی تاج رییس فدراسیون فوتبال بود.او حالا این سمت را ندارد.سرمربی تیم امید زلاتکو کرانچار بود.این سمت اکنون در اختیار استیلی است.شفر در استقلال رهبر بود.او اردیبهشت ماه این تیم را ترک کرد.برانکو در پرسپولیس یکه تازی می کرد.پس از قهرمانی،او هم رفت.تیم ملی در آن روزها سرمربی نداشت،انتخاب بین ویلموتس و هروه رنار فرانسوی بود.بالاخره ویلموتس سرمربی تیم ملی ایران شد.البته او هم بعدتر با دریافت غرامتی چند میلیاردی و برپایی جشن رفت!علاوه بر فدراسیون و تیم ملی ،استقلال و پرسپولیس هم تغییر کردند.آقایان عرب و فتحی که هیچکدام هم در این باشگاه ها محبوب نبودند،شفر و برانکو و کالدرون و اسکوچیچ هم رفتنی های این سال از فوتبال بودند.دنیزلی هم از تبریز رفت.

تغییرات فوتبال - تغییرات فوتبال کشور در سالی که گذشت

تغییرات فوتبال – تغییرات فوتبال کشور در سالی که گذشت

تغییرات فوتبال ایران در تلویزیون

چه سالی می شود سال فوتبالی که برنامه ۹۰ و عادل فردوسی پور را از دست بدهد.عادلی که در روزهای پایانی ۹۷ تندیس خبر ورزشی و جایزه همین صدا و سیما را برنده شده بود.اما در ابتدای سال برنامه اش را راهی خاطرات کردند.پس از عادل رفتن مزدک میرزایی هم خبرساز شد.میرزایی غبار غربت را به جان خرید و مهاجرت کرد.حالا باید چهره مزدک میرزایی را از طریق شبکه های ماهواره ای تماشا کرد.

ستاره درخشان آسمان داوری کشور ،علیرضا فغانی هم بار سفر بست و رفت.حالا فغانی برترین داور نیمکره جنوبی و استرالیا است.او برترین داور سال ۲۰۱۹ آسیا هم شد.

کلام آخر

این همه ترک، کنار گذاشته شدن ، استعفا و قهر در یک سال دور از باور است.البته با خوادثی که در این سال شاهد بوده ایم،دور از انتظار نیست که در این روزهای باقی مانده باز هم نامی به این لیست اضافه شود.چنانکه در روزهای گذشته انصاری فرد هم پرسپولیس را ترک گفت.باید منتظر ماند و دید سال جدید چه برای فوتبال در چنته خواهد داشت.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
12 + 14 =


اخبار

سینما و هنر

جهان