• صفحه اصلی
  • >
  • اخبار
  • >
  • حوادث
  • >
  • توقیف شناور – شناور تجاری با ۱۷۰ میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق توقیف شد

توقیف شناور – شناور تجاری با ۱۷۰ میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق توقیف شد

  • توسط اعرابی
  • ۱۳۹۹-۰۹-۱۰

شناسایی شناور ۱۷۰ میلیاردی کالای دیجیتال قاچاق

فرمانده مرزبانی استان بوشهر از شناسایی و توقیف شناور تجاری با بیش از ۱۷۰ میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق در بندر ریگ سخن به میان آورد. سردار ولی الله رضایی‌نژاد با اشاره به طرح سراسری مبارزه به قاچاق کالا و ارز، گفت: مأموران مرزبانی شهرستان گناوه با تشدید نظارت و کنترل موفق به شناسایی یک فروند شناور حامل بار قاچاق در بندر ریگ شدند.

توقیف شناور تجاری با ۱۷۰ میلیارد ریال کالای دیجیتال قاچاق

رضایی‌نژاد افزود: در بازرسی از شناور توقیفی حدود ۶ هزار دستگاه گوشی موبایل و تبلت، دو هزار عدد لوازم جانبی موبایل و چندین دستگاه ماینر (استخراج ارز مجازی) فاقد هرگونه مدارک گمرکی کشف شد.
فرمانده مرزبانی استان بوشهر همچنین اعلام کرد که کارشناسان ارزش ریالی کالاهای دیجیتال قاچاق کشف شده را بالغ بر ۱۷۱ میلیارد و ۷۳۲ میلیون ریال برآورد کردند.

توقیف شناور حامل سوخت قاچاق

شناور حامل سوخت قاچاق که سپاه پاسداران انقلاب اخیراً توقیف کرد، متعلق به عراق بود. قرارگاه منطقه دوم دریایی سپاه در بوشهر اعلام کرد که یگان‌های شناوری این ارگان نظامی یک فروند شناور حامل ۷۰۰ لیتر سوخت قاچاق را در نزدیکی جزایر فارسی کرده است.
به گفته سردار سرتیپ‌دوم‌پاسدار رمضان زیراهی فرمانده منطقه دوم دریایی سپاه، این شناور خارجی که از کشتی‌های دیگر سوخت دریافت و درحال انتقال آن به کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس بود، با هماهنگی مراجع قضایی در حوالی جزیره فارسی شناسایی و کنترل شد. بر اساس اطلاعات نمایش داده شده در فیلم منتشر شده ار این شناور ، در فاصله ۱۸ مایلی جزیره فارسی توقیف شد.
قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
30 − 17 =


اخبار

سینما و هنر

جهان