قتل دختر ۱۸ ساله گیلانی
قتل ناموسی دیگری در گیلان شب گذشته به دنبال قتل رومینای ۱۳ ساله تالشی به وقوع پیوست. در این حادثه تاسف برانگیز دختر ۱۸ ساله در آتش تعصب برادر سوخت. سرهنگ مجید رسول زاده فرساد، معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گیلان اعلام کرد: «دختر ۱۸ سالهای که بر اثر به آتش کشیدن خانه توسط برادرش دچار جراحات و سوختگی شدید شده بود، شب گذشته جان خود را از دست داد». وی با اشاره به اینکه برادر این دختر دستگیر و تحویل مراجع قضایی شده است، تاکید کرد: «کنترل خشم و تفکر در عواقب جبرانناپذیر اینگونه اقدامات خشن، عامل مهمی در پیشگیری از این جرائم است.»
جزئیات قتل دختر ۱۸ ساله گیلانی
برادر این دختر ساکن محله سلیمانداراب شهر رشت با ازدواج او با مرد مورد علاقه اش مخالف بود اما وقتی در جلوگیری از این ازدواج موفق نشد در اقدامی نسنجیده، خانه پدری را به آتش کشید که در این حادثه خواهر و مرد مورد علاقه وی دچار سوختگی شده و به بیمارستان ولایت رشت منتقل شدند. متهم در اظهارات خود، دلیل ارتکاب این جرم را مخالفت با ازدواج خواهرش با مرد مورد نظر او و اختلاف سنی ۱۲ ساله میان آنها بیان کرد.
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی گیلان با تاکید بر ضرورت ارتباط منطقی و صمیمی میان اعضا خانواده اظهار کرد: «همه باید تلاش کنند که آستانه تحمل خود را بالا برده و هماره دلیل و رفتار منطقی را در قضاوتهای خود ملاک عمل قرار دهند». سرهنگ رسول زاده نداشتن آگاهی از قوانین، نبود ارتباط منطقی و صمیمانه بین اعضاء خانواده، عدم درک متقابل افراد از یکدیگر و کمتوجهی به موازین و دستورات دینی را از دلایل بروز چنین حوادثی عنوان و تصریح کرد: تربیت صحیح فرزندان و آموزش درست آنان در کسب مهارتهای زندگی نیز میتواند در پیشگیری از این حوادث موثر باشد.

رومینا – دختر ۱۳ ساله تالشی
دختر ۱۳ ساله تالشی
دختر ۱۳ ساله تالشی که به سودای عشق مردی ترک خانه کرد و بعد که پدر او را پیدا کرد، در خواب با داس سرش را برید. این ماجرا را از هر طرف که بنگریم به سیاهی و تلخی می رسیم. رومینا یا باید قربانی کودک همسری می شد یا قربانی خشمی بی منطق از پدر. دختری که رنگ چهارده سالگی را ندید و خواب شبش توسط پدر با داس به خوابی ابدی تبدیل شد.