حذف استقلال – واکنش مجیدی به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا

  • توسط اعرابی
  • ۱۴۰۰-۱۰-۱۹

انتقاد مجیدی از عاملان حذف استقلال

سرمربی تیم فوتبال استقلال بعد از پیروزی مقابل مس در لیگ برتر، از عاملان حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا انتقاد کرد. سرمربی استقلال در خصوص حذف استقلال و پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا گفت: «آرشیو مصاحبه‌هایم را بیاورید؛ همان موقع که می‌گفتند مجیدی دنبال بهانه است، این روزها را می دیدم. ببینید ما با چه وضعیتی جلوی الهلال در آسیا بازی کردیم. سه، چهار روز مدیران وقت استقلال جواب تلفنم را ندادند. ما با شیمبا (مهاجم برزیلی فولاد خوزستان) مذاکره کردیم. او قبول کرد بیاید ولی مدیران استقلال جوابم را ندادند و بدون شیمبا به لیگ قهرمانان رفتیم».

پیروزی مقابل مس در لیگ برتر

فرهاد مجیدی بعد از برد ۳ بر ۲ استقلال برابر مس رفسنجان در هفته چهاردهم لیگ برتر گفت: «همانطور که پیش بینی می‌کردیم بازی سختی بود. در نیمه اول فوق العاده بازی کردیم. از بازیکنانم راضی هستم. با تدبیر بازی کردیم. تیم مس هم بسیار خوب و جنگنده بود».

سرمربی استقلال در خصوص پنالتی دوم تیمش و اینکه سرمربی مس اعتقاد داشت این پنالتی درست نبود، یادآور شد: یاد بازی با پرسپولیس افتادم که داور پنالتی نگرفت ولی اینجا به درستی پنالتی اعلام شد. به نظرم پنالتی بود.
فرهاد مجیدی درباره عملکرد هافبک هایش در این تیم گفت: گفتم که در کل از تمام بازیکنانم راضی هستم. تیم ما در ۱۴ هفته نباخته است. بازیکنان با انگیزه بودند و از آنها می خواهم این روند را تا آخر فصل ادامه بدهند.

قهرمانی نیم فصل برایم اهمیت ندارد

سرمربی استقلال در خصوص اینکه تیمش در یک قدمی قهرمانی نیم فصل لیگ قرار دارد، گفت: کلی می‌گویم. چند بار با بازیکنان صحبت کرده ام. تنها چیزی که ما را از قهرمانی دور می‌کند همین حرفهاست. قهرمانی نیم فصل برایم اهمیت ندارد.
مجیدی در پاسخ به سئوالی مبنی بر بازی کردن امین قاسمی نژاد مقابل مس و گلزنی این بازیکن یادآور شد: از امین قاسمی نژاد تشکر می‌کنم. دو هفته ای بود که به خاطر مشکلاتش با تیم پدیده یا شهرخودرو نتوانستیم او را در لیست وارد کنیم. همچنین ابوالفضل جلالی و وریا غفوری بعد از چند هفته بازی کردند و از آنها هم تشکر می‌کنم.

باید هم الهلال قهرمان آسیا شود

حذف استقلال - واکنش مجیدی به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا

حذف استقلال – واکنش مجیدی به حذف استقلال از لیگ قهرمانان آسیا

مجیدی با اشاره به موفقیت نماینده عربستان در لیگ قهرمانان آسیا، تاکید کرد: «باید هم الهلال قهرمان آسیا شود. نه فدراسیون ما زور دارد و نه ما امکاناتش را داریم. دو سال است بازی‌های ما خارج از کشور برگزار می‌شود. چرا باید تیم من که صدرنشین مرحله گروهی لیگ قهرمانان شده بود، باید خارج از ایران بازی می‌کرد؟ چرا برای بازی‌های ملی مشکلی نبود و سوریه به ایران آمد. آن موقع کرونا نبود؟ وقتی زور نداریم همان بهتر که آنها قهرمان شوند».

سرمربی استقلال بار دیگر از مدیران سابق این باشگاه انتقاد کرد و گفت: مدیران وقت آنلاین می‌شدند ولی جوابمان را نمی دادند. چرا ما و پرسپولیس باید برویم در عربستان و جلوی تماشاگرانشان بازی کنیم؟ چرا ما باید در امارات بازی کنیم؟ تمام بازی‌های امارات با تماشاگر است. آنها (الهلال) آنقدر قدرت داشتند که بازی‌های ما را بدون تماشاگر کردند. تا حرف هم می زنیم می‌گویند مجیدی بهانه می آورد.

مجیدی تاکید کرد: اگر برای فصل آینده از آسیا حذف نمی‌شدیم، باید با بنی یاس امارات کجا بازی می‌کردیم؟ آنها سه کشور انتخاب کرده بودند و باید به کشورهایی مثل عمان یا قطر می رفتیم. تا حرفی می زنیم می‌گویند فلانی فرار رو به جلو می‌کند. نتیجه اش همین می‌شود.

سرمربی استقلال در پایان گفت: آسیا باید افتخار کند استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان شرکت کند. ببینید کار به کجا رسیده که ما را کنار می‌گذارند. دو، سه روز است که می خواهم به این موضوع فکر نکنم چون روی من تاثیر بد می‌گذارد. فاجعه است. مسببان این فاجعه حالا مسئولیت های بالاتری گرفته اند و به ریش همه می خندند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
23 − 18 =


اخبار

سینما و هنر

جهان