قهرمانی وفایی در مسابقات Shoot out ۲۰۲۲
حسین وفایی ملیپوش اسنوکر کشورمان با غلبه بر مارک ویلیامز موفق شد به قهرمانی در مسابقات Shoot out ۲۰۲۲ دست پیدا کند. این اولین قهرمانی کشورمان در اسنوکر حرفهای جهان است. وفایی اخیراً مارک سلبی، مرد شماره یک جهان را هم در انگلستان مغلوب کرده بود و در نخستین تورنمنت سال ۲۰۲۲، با قهرمانی در این مسابقات باعث شد نخستین جام ورزشکاران ایرانی در رویداد حرفه ای های اسنوکر جهان رقم بخورد.
وفایی علاوه بر این قهرمانی موفق شد با کسب ۱۲۳ امتیاز در نخستین رویداد جایزه بالاترین امتیاز(بریک) را نیز کسب کند. مسیر قهرمانی ملی پوش اسنوکر با درخشش در مقابل پیتر دولین در نخستین گام آغاز شد و در ادامه الن تیلور، مایکل جورجیو، دنیل وومرزلی و لیانگ ومبو را از پیش روی بردارد و در مسابقه فینال با یک بازی برتر ویلیامز سرشناس را شکست دهد و به عنوان قهرمانی مسابقات دست پیدا کند.

حسین وفایی – نخستین قهرمانی ایران در اسنوکر حرفهای جهان
دستاورد پیروزی مرد تاریخساز اسنوکر ایران
وفایی در راه رسیدن به این عنوان فوقالعاده با درخشش در مقابل پیتر دولین در نخستین گام و در ادامه پیروزی برابر الن تیلور، مایکل جورجیو، دنیل وومرزلی و لیانگ ونبو به فینال برسد. او در مسابقه فینال هم موفق شد با یک بازی برتر مارک ویلیامز سرشناس را شکست دهد و به عنوان قهرمانی این مسابقات دست پیدا کند.
وفایی در مرحله نیمهنهایی در آستانه شکست مقابل لیانگ ونبو حریف چینی خودش قرار داشت و حالا نامش را در تاریخ اسنوکر جهان ثبت کرد. حسین وفایی علاوهبر کسب قهرمانی با کسبکردن ۱۲۳ امتیاز در نخستین رویدادش جایزه بالاترین امتیاز یا بریک را هم بهدست آورد.
مرد تاریخساز اسنوکر ایران با قهرمانی بزرگ و بهیاد ماندنیاش توانست مجموعاً به ۵۵ هزار پوند انگلستان که جایزه این مسابقات است و همچنین به بالاترین امتیاز این رویداد اسنوکر جهان دست پیدا کند. وفایی از این پس با روحیه و انگیزه بیشتری بهدنبال قهرمانی در رقابتهای معتبرتر جهان میرود و حتی در همین سال به مقامهای بالاتر دست خواهد یافت.