خاموشی‌ های شبانه – تکرار خاموشی‌ های شبانه در برخی از نقاط تهران

  • توسط اعرابی
  • ۱۴۰۰-۰۱-۲۴

پیامدهای اجرای نخستین مرحله طرح رعد

 خاموشی‌های شبانه در برخی از نقاط تهران اعمال شده است  که این درخواست و تذکر به گفته رئیس پلیس تهران روز گذشته در ستاد کرونا تهران  بر عدم خاموشی معابر در بزرگراه‌ها تاکید شده است. سردار حسین رحیمی در پاسخ  سؤالی مبنی بر  افزایش وقوع جرائم در ساعات منع تردد شبانه، گفت: «خیر البته مجدداً شاهد خاموشی‌ها در برخی از نقاط تهران در شبها هستیم که این درخواست و تذکر را دیروز در ستاد کرونا تهران مبنی بر عدم خاموشی معابر اعلام کردیم، به نظر من در بزرگراه‌ها نیاز به خاموشی معابر نیست همچنین خاموشی‌ها منجر به افزایش تصادفات شده است».

 رحیمی امروز در حاشیه اجرای نخستین مرحله از طرح رعد توسط پلیس پیشگیری تهران بزرگ در سال ۱۴۰۰ با اشاره به اجرای ۳۱۱ حکم قضائی در طرح مذکور اظهار کرد: در این مرحله از طرح رعد، ۸۶۴ مجرم بازداشت شدند و چهار هراز و ۹۳۳ انواع و اقسام اموال مسروقه کشف شد.
رئیس پلیس تهران با بیان اینکه در طرح مذکور، ۲۹ باند منهدم شده و ۱۳۲ دستگاه موتورسیکلت و خودروی مسروقه کشف شد، گفت: در این مرحله از طرح رعد، ۳۰ محکوم فراری بازداشت شدند و چهار قبضه سلاح جنگی و ۲۷ قبضه سلاح سرد نیز کشف شد. در این طرح، به ۳۱ پرونده کالای قاچاق نیز رسیدگی شد و علاوه بر بازداشت ۳۳ قاچاقچی کالا، ۱۷۷ معتاد متجاهر بازداشت شدند.

نظارت بر اصناف در ماه مبارک رمضان

خاموشی‌ های شبانه - تکرار خاموشی‌ های شبانه در برخی از نقاط تهران

خاموشی‌ های شبانه – تکرار خاموشی‌ های شبانه در برخی از نقاط تهران

رحیمی با تاکید بر تداوم طرح های پلیس علیه مجرمان، د رباره نظارت بر اصناف در ماه مبارک رمضان نیز تصریح کرد: با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان باید تلاش کنیم شئونات اسلامی و شئونات این ماه را بیش از پیش رعایت کنیم و از صنوف و مردم نیز می‌خواهیم که شئونات این ماه را رعایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: بیش از ۷۰ تا ۷۵ درصد پروتکلها توسط صنوف در محدودیتهای کرونایی این دوره رعایت می‌شود؛ صنوفی نیز که پروتکلها را رعایت نمی‌کنند، بیشتر در حاشیه‌ها قرار دارند و کمتر در خیابانهای اصلی هستند.

تکلیف اموال مسروقه مشکوفه

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پاسخ به سؤالی مبنی بر تکلیف اموال مسروقه مشکوفه نیز یادآور شد: حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد اموال مسروقه مخصوصاً اموالی همچون طلا و اموال گرانبها پیش از بازداشت سارقان توسط آنها فروخته می‌شود اما اقلام سرقتی کشف شده را در کمترین زمان به مالباختگان تحویل می‌دهیم البته صاحبان حدود ۲۰ درصد از اموال مسروقه مکشوفه نیز شناسایی نمی‌شود که مشخصات این اموال در سامانه پلیس آگاهی ثبت می‌شود و مردم می‌توانند با مراجعه به این سامانه، اموال مسروقه خود را شناسایی کنند.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
12 + 14 =


اخبار

سینما و هنر

جهان