سرمایه فکری – وظایف مدیران منابع انسانی

  • توسط admin
  • ۱۳۹۸-۰۹-۲۷

سرمایه فکری

در راستاي تبيين نقش و مفهوم سرمایه فکری موضوع مهم آن است که ما فاقد يک سيستم سنجش قابل مقايسه هستيم. که ما را قادر سازد تا به افراد به همان اندازه‌اي توجه کنيم که به مسائل مادي توجه مي‌کنيم.

تعدادي از شرکت هاي بين‌المللي، متخصصان و مشاوران شروع به بررسي کردن روش هاي متعددي براي شناسايي، اندازه‌گيري و گزارش‌دهي سرمايه فکري درون سازمان ها کرده‌اند.

طي اين روند، نسل هاي جديدي از گزارش هاي حسابداري داخلي و خارجي درون سازمان ها پديدار شده‌اند. نتايجي که از گزارش‌دهي سرمايه فکري به دست مي‌آيد، شامل بهبود روحية کارکنان، جابجايي کمتر کارکنان، افزايش سرمايه‌گذاري در توسعة سرماية فکري، ارزشمند قلمداد کردن سرماية فکري شرکت به

سرمایه فکری - وظایف مدیران منابع انسانی

سرمایه فکری – وظایف مدیران منابع انسانی

وسيله کارکنان عالي رتبه نسبت به قبل و درك بهتر فاکتورهاي اصلي است که براي توسعه و رشد مستمر، حياتي هستند.

به منظور صحه نهادن به نقش و ارزش سرماية فكري در محيط كسب و كار امروزي، مبناي ثروت آفريني در اقتصاد امروز، كسب دانايي بيشتر است و كسب و كار امروز مبتني بر دانش و تخصص است.

اين ميان انسان ها منابع باارزش و مولد دارايي اين عصر هستند. بدون ترديد بايد گفت دانش سرماية فكري در عصر جديد، جوهرة مزيت رقابتي است .و وجود افراد هوشيار و دانا، اساس قابليت رقابتي در فضاي جهاني شدن است.

وظایف مدیران منابع انسانی

  •  جذب نيروهاي شايسته و حفظ و نگهداري سرماية فكري سازمان
  • سازماندهي سرمايه‌هاي فكري و فراهم ساختن زمينة مشاركت همگاني در فرايند تصميم‌گيري و تصميم‌سازي سازماني

 دلايل بهبود عملكرد

به موازات نفوذ فنآوري اطلاعات در بخش هاي مختلف اقتصادي، سيستم هاي سازماني نيز با تغييرات زيادي در حوزه‌هاي كاركردي فعاليت خود مواجه شده‌‌اند. تغييرات و فنآوري، افزايش رقابت، افزايش هزينه‌هاي تبليغاتي و تغيير تقاضاي مشتريان، ساختارهاي سازماني را تغيير مي‌دهد.

بنابراين اين مؤسسات در شرايط كنوني بايد از دو شاخصه انعطاف‌پذيري و پاسخگويي برخوردار باشند. فنآوري اطلاعات (IT) تمامي جنبه‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي جوامع را تحت تأثير قرار داده است و به مرور زمان نقش و جايگاه آن در زندگي بيشتر مي‌شود.

ماهيت و كاركرد فنآوري اطلاعات از دامنة بسيار گسترده‌اي برخوردار است، بطوري كه لازمة بقاء در دنياي متحول كنوني توجه جدي به كاركردهاي IT است. دسترسي به اطلاعات، هوشمندي، آگاهي و دانش انسان را بالا مي‌برد. به عبارت ديگر اطلاعات و ارتباطات، رگ هاي حياتي هر سيستم را شكل مي‌دهد.

 

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
4 + 30 =


اخبار

سینما و هنر

جهان