سفر به پایتخت داعش – خاطرات یک داعشی در قالب کتاب

  • توسط admin
  • ۱۳۹۸-۰۸-۳۰

کتاب سفر به پایتخت داعش

سفر به پایتخت داعش نام کتابی است که انتشارات کتاب صبح با کمک پایگاه خبری مشرق به چاپ رسانده و منتشر کرده است. این کتاب که نام عربی آن کنت فی الرقه به معنی وقتی در رقه بودم می باشد.

این کتاب که با نام سفر به پایتخت داعش در ایران منتشر شده است خاطرات یک جوان آلمانی به نام ابو زکریا است که اصلیت تونسی دارد. ابو زکریا پس از ظهور گروه تروریستی داعش فریب حرف ها و وعده های دروغین آن ها را خورده و به سرزمین شام سفر کرده است تا عضو این گروه شود.

اما این جوان به زودی متوجه می شود که این وعده ها دروغی بی نبوده و تنها یک سراب بوده اند. به همین دلیل از رقه گریخته و راهی تونس می شود.

خاطرات یک جوان تونسی تبار

ندگان تونسی آشنا می شود. در این دیدار تصمیم می گیرد تمام اتفاقاتی که در گروه داعش برای او پیش آمده و تمام نبردهایی که در آن شرکت داشته است را برای هادی یحمد نقل کند تا این نویسنده تونسی گفته های او را در قالب یک کتاب نگارش کرده و چاپ کند.
انتشارات کتاب صبح کتاب خاطرات ابو زکریا که در گذشته از اعضای گروه تروریستی داعش بوده است را با نام سفر به پایتخت داعش منتشر کرده و آن را به بازار عرضه کرده است.

این کتاب به مردم کمک می کند تا گروه تروریستی داعش را بهتر بشناسند و با اهداف و عقاید آن ها بیشتر آشنا شوند. این کتاب توسط دکتر رضا ناظمیان ترجمه شده و در چاپ اول با تیراژ سه هزار نسخه منتر شده است.

علاقه مندان می توانند این کتاب را از طریق سایت های موجود به صورت اینترنتی خریداری کنند و یا می توانند کد ۶۵۸۹۰ را به همراه اطلاعات خود به شماره ۱۰۰۰۳۰۲۲ ارسال کنند تا این کتاب از طریق پست برای آن ها ارسال شود.

اندیشمند

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
17 + 8 =


اخبار

سینما و هنر

جهان