کشفیات جدید درباره کهکشان راه شیری
طی تحقیقات اخیر صورت گرفته توسط محققان موسسه SETI ، ناسا و دیگر سازمانهای بینالمللی ثابت شده که به احتمال زیاد تعداد زیادی سیاره قابل سکونت در کهکشان راه شیری وجود دارد. محققان تعداد این سیاره ها و تمدن های فرا زمینی را حداکثر ۳۰۰ میلیون تخمین می زنند. در این تخمین از معادله دریک استفاده شده است. این معادله در سال ۱۹۶۱ توسط فرانک دریک استاد نجوم و اخترفیزیک به وجود آمد.

وجود بیش از ۳۰۰ سیاره قابل سکونت در کهکشان راه شیری
تعداد سیاره قابل سکونت
محققین تا پیش از استفاده از معادله دریک تعداد تمدن های فرازمینی را حداکثر ۱۰۰ میلیون سیاره تخمین زده بودند. اما مشخص است که در این معادله از برخی فاکتورهای دقیق استفاده نشده و بعضی از فاکتورها به صورت حدسی برآورد شده اند.
البته فاکتورهای معادله با استفاده از داده های تلسکوپ کپلر و گایا، با دقت بیشتری محاسبه گردیده است. بنابراین تعداد سیاره های قابل سکونت در کهکشان راه شیری با دقت بیشتری تشخیص داده شده است.
در این تحقیق و محاسبه، تعداد سیارات فراخورشیدی با اندازه های زمین که حول ستاره هایی شبیه خورشید گردش می کنند و در منطقه قابل سکونت آنها قرار گرفته اند مورد بررسی قرار گرفت.
کشف موارد جدیدتر
در پژوهش اخیر فاصله سیاره از ستاره نیز با توجه به میزان نوری که سیاره دریافت می کند نیز اندازه گیری شده است. با استفاده از داده های تلسکوپ فضایی کپلر و گایا میزان انرژی متصاعد شده توسط ستاره نیز به دقت اندازه گیری می شود. با کنار هم قرار گرفتن تمامی این اطلاعات، احتمالاً حدود ۳۰۰ میلیون سیاره قابل سکونت در کهکشان ما وجود دارد . ممکن است برخی از آنها تنها ۳۰ سال نوری از زمین فاصله داشته باشند. البته ممکن است این تعداد با بررسی های دقیق تر و با توجه به تغییر اتمسفر و توانایی آن در نگهداری از آب مایع در آینده بیشتر هم شود.