صحبتهای علی ملاقلی پور دررابطه با رسانه ملی و رفتار سلیبریتی ها
علی ملاقلی پور طی مصاحبه ای در رابطه با رفتارهای اخیر یک سری از سلیبریتی ها و بازیگران و مجریان در ارتباط با تحریم رسانه ملی صحبت هایی داشته و نکته هایی را مطرح کرده است. وی که کارگردان و نویسنده است و همچنین فرزند رسول ملاقلی پور کارگردان سینماست طی این مصاحبه گفته است: «در ورودی بازیگران را باز کنید و بگذارید بازیگران جدید به تلویزیون بیایند. متأسفانه بخش طنز سخیف در سینما زیاد است و تلویزیون به طنزهای بینمک روی آورده؛ ما دنبال ساخت طنزی بودیم که شیرین و گیرا باشد و لبخند روی لبان تماشاچی جاری کند اما به هر نحو و قیمتی نخندد. ما در ساخت طنز باید خانواده و مسائل روز را درنظر بگیریم. انتقادها را به مسخره بازی نکشانیم؛ و من دنبال حرف جدی توأمان شیرین و گیرا هستم..»
«ضعف مدیریت جدی است»
ملاقلی پور در ادامه گفت: «این را باید همه بدانند تلویزیون باعث میشود هنرمندان بزرگ شوند و هنرمندان هم به بزرگشدن و دیده شدن برنامهها و سریالهای تلویزیون کمک میکنند. ما نمیتوانیم بگوییم هنرمندان فقط از طریق تلویزیون رشد کردهاند و بالعکس بگوییم که تلویزیون را این هنرمنداناند که بزرگش کردهاند. هرچهقدر اختلاف میان این دو باشد هر دو لطمه میخورند؛ اما اینجا مدیریت در تلویزیون باید هوشیارانهتر و مدبرانهتر برخورد کند. اصل ماجرا ضعف مدیریت است؛ برخی از مدیران صداوسیما، هنرمندان ما را نمیشناسند! یاد آن زمانی میافتم که سیفالله داد کارگردان فیلم “بازمانده” که معاون سینمایی بود هنرمندان از طیفهای مختلف از ایشان راضی بودند. واقعاً نمیشود پشت میز بنشینی و بگویی این فیلم اینطوری ساخته شد و با هنرمند این طور برخورد شود. واقعاً ضعف مدیریت بسیار جدی است.».
«قهر بازیگران با رسانه ملی ضعف مدیریت است»
وی ادامه داد: «باز هم میگویم این خط و نشانها و قهرها به مدیریت ضعیف برمیگردد؛ مدیران اگر خوب مدیریت کنند و از نیروهای جوان با استعداد بهره ببرند؛ منظورم نیروی صفر نیست و از طرفی نیروی متعهد صرف هم نیست! چرا که نیرو هم باید متخصص باشد و هم متعهد. در بین آدمهای متخصص باید به دنبال متعهدها و با اخلاقها گشت. در این سالها گفتند تعدادی هنرمند متعهد تربیت کنید یکسری تهیهکنندگان رانتی و بیسواد آوردند و پروژهها با هزینههای سنگین جلو رفت. در صورتیکه میتوانستند در ورودی بازیگران را به تلویزیون باز کنند تا سریالها و برنامهها با افراد جدید و مستعد روی آنتن بروند؛ در این صورت حتماً از این قهرها و خط و نشانهای سریالی هم خبری نخواهد بود.».