علی نصیریان – انتقاد بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر از مجسمه اش

  • توسط اعرابی
  • ۱۳۹۹-۰۸-۲۴

نباید با تخیل خودشان صورت من را بسازند

علی نصیریان به هنگام بازدید از مجسمه اش در باغ هنر خانه هنرمندان چندان هیجان زده نشد و از ان انتقاد کرد که نباید با تخیل خودشان صورت من را بسازند.

به دنبال انتقادات روزهای اخیر برخی هنرمندان درباره مجسمه‌های نصب شده از شخصیت‌های مطرح هنری و سینمایی در باغ هنر خانه هنرمندان و همچنین انتقاد همسر داوود رشیدی از این مجسمه‌ها، علی نصیریان نیز از مجسمه‌ایی که از او ساخته شده انتقاد کرد.

علی نصیریان – انتقاد بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر از مجسمه اش

بازیگر برجسته عرصه هنر و سینا همچنین در مورد مجسمه خود گفت:« این غلطه. اگر بخواهند از خودشان شخصیت بسازند باید آگاه باشند که شخصیت من نصیریان چجور خصوصیاتی دارد و در صورت و عکس من چه می بینند و باید آن را منعکس کنند. نه اینکه با تخیل خودشان یک صورت تقریبا نزدیک یا شبیه به من بسازند»

هیجان علی نصیریان با دیدن مجسمه پرتره

علی نصیریان در تابستان سال جاری از دومین سمپوزیوم مجسمه‌سازی مفاخر معاصر ایران واقع در عمارت عین الدوله، نگارخانه برگ بازدید به عمل آورد و از دیدن مجسمه پرتره اش هیجان زده شد.

بازیگر مطرح سینما در بازدید از سمپوزیوم گفت: وقتی قرار است پرتره هنرمند شناخته شده‌ای ساخته شود، کار را باید به مجسمه سازان برجسته و صاحب سبک بسپارند تا نتیجه کار خوب باشد.

وی پس از مواجهه با مجسمه پرتره اش بیان کرد: از دیدن این مجسمه هیجان زده شده‌ام و خیلی حس خوبی نسبت به این پرتره دارم. این سومین مجسمه ای است که از من ساخته شده است. نصیریان در این بازدید بیش از ۳۰ دقیقه در محل ساخت مجسمه اش نشست تا مجسمه ساز جوانی که مشغول ساخت پرتره او بود، بتواند از چهره‌اش طراحی کند.

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
18 − 2 =


اخبار

سینما و هنر

جهان