مریخ نورد عربی – امارات متحده عربی در تلاش برای کشف مریخ

  • توسط admin
  • ۱۳۹۸-۰۸-۲۲

مریخ نورد عربی

مریخ نورد جدیدی با تلاش کشور امارات متحده عربی در حال ساخته شدن است. سازمان هوا و فضای امارات از جدیدترین پروژه خود با نام امل در دوبی رو نمایی کرد. بزرگترین دلیل اصلی برگزاری چنین نمایشگاهی نشان دادن اهداف و برنامه های این سازمان است.

مریخ نورد امارات بنا به گفته مسئولین سازمان هوا و فضای این کشور تا سال ۲۰۲۱ و همزمان با پنجاهمین سالگرد ایجاد این کشور به مریخ ارسال خواهد شد. در صورتی که امارات متحده عربی موفق به ارسال این مریخ نورد شود اولین کشوری خواهد بود که اولین پروژه فضایی کشورها عربی را رقم زده است.

در این پروژه فضایی علاوه بر تیم های علمی مرکز فضایی محمد بن رشید، دانشمندانی از آمریکا و فرانسه نیز همکای دارند. معاون امور تکنولوژی و علوم سازمان فضایی امارات متحده عربی ضمن تشریح این ماموریت آن را برای جامعه بین المللی مهم توصیف کرد.امارات مریخ نورد ارسال می کند

ماموریت مریخ نورد

مقرر شد پس از اینکه این مریخ نورد در مدار مریخ قرار گرفت، مطالعه در ارتباط با جو این سیاره منجمله بررسی اقلیم روزانه و سالانه، لایه های گوناگون، عنصرهای تشکیل دهنده و همچنین توزیع اکسیژن و هیدروژن مریخ به فضای خارج را آغاز گردد. محققین اعتقاد دارند به علت گرم شدن بیش ازحد سیاره مریخ ، آب این سیاره بخار شده و مولکول های اکسیژن و هیدروژن از جو مریخ خارج شده و در جهان هستی پخش می شود.

شناخت بهتر جو مریخ به دانشمندان کمک می کند تا در ارتباط با جو زمین بهتر عمل کرده و حفاظت از آن را بهتر انجام دهند. بنا به اعلام محققین این پروژه دغدغه اصلی در انجام این پروژه مدت زمان تعیین شده می باشد، چراکه این پروژه نیاز به تجهیزات فوق پیشرفته دارد.

گروه اصلی این پروژه شامل ۷۵ دانشمند می باشد که نیمی از آنان را زنان تشکیل می دهد. بنا به اعلام مسئولین اماراتی تا کنون بیش از ۵ میلیارد دلار در این پروژه سرمایه گذاری شده است و امید می رود این پروژه امید بخش بسیاری از جوانان عرب برای تحصیل در رشته هوا و فضا باشد.

اندیشمند

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
30 − 12 =


اخبار

سینما و هنر

جهان