صحبتهای مهدی هاشمی و گلایه از تلویزیون
مهدی هاشمی بازیگر قدیمی و توانای کشورمان اخیرا نوشت: «در این چند دهه بحران زا که هر روز حادثه ای بود و ما را به سمت نا امیدی و انزوا می کشاند، من هیچ گاه دست از کار نکشیدم. همیشه سعی می کردم روزنه ای، پنجره ای، دریچه ای پیدا کنم، چرا که اعتقاد داشتم و دارم که هنر و فرهنگ نباید هیچ گاه بایستد به ویژه کار نمایش که توقف اش مرگ است»…
مهدی هاشمی ادامه داد:
«تلویزیون یکی از مراکز مهمی بود که میتوانستیم با طیف گسترده ای از مردم ارتباط برقرار کنیم و در رسانه ای که در درجه اول یک مرکز سیاسی، تبلیغی، دولتی و حکومتی است ، در محدوده ای که برای سرگرمی سازان گذاشته اند، جایی برای خود پیدا کنیم. سریال، فیلم، تله تئاتر و سرگرمی هایی از این نوع بسازیم و از هزارتوی موانع و بایدها و نبایدها بگذریم تا اثری هر چند ناقص و شکسته بسته و تیکه پاره تقدیم مردم کنیم، که خود غنیمتی بود»…
«اشتیاق سابق در من نیست»
هنرپیشه ی نقش دکتر قریب ادامه داد: «از «سلطان و شبان» شروع شد و با سریال های بزرگ و کوچک ادامه پیدا کرد که اوج اش کار استادانه ی «روزگار قریب» بود که سرگذشت پزشکی در ایران معاصر بود و تاثیر زیادی بر نوجوانان و جوانان گذاشت… تا امروز که همچنان مشغول بازی در یک سریال تلویزیونی هستم که شرافت و بی شرافتی موضوع و فکر مرکزی آن است.اما بحران این روزهای تاریک چنان است که آن انگیزه و اشتیاق سابق دیگر در من نیست، دست و دلم به کار نمی رود»…
«اگر در میانه کار نبودم کار را ترک میکردم»
مهدی هاشمی در ادامه گفت: «خشونت و نامردمی ها بیداد می کند تا جاییکه یکی از بزرگترین و پاکیزه ترین شخصیت های سینمای ما از قاب تلویزیون چنان مورد هجوم و حمله بی ادبانه قرار میگیرد، که آدم در کار خود می ماند، کجا دارد زندگی میکند؟؟!! برای چه مرکزی بازی می کند؟؟!! تلویزیون باید آینه تمام نمای انعکاس واقعیت و حقایق جامعه باشد نه وارونه جلوه دادن آن.
آینه صافی باشد نه آینه دِق…
اگر در میانه کار نبودم با همکاران خوبم، کار را ترک میکردم، ولی چه کنم که احترام به تعهد اولین وظیفه ماست…».
«باشد که صدا و سیما به خود بیاید»
مهدی هاشمی در آخر یادداشت خود نوشت: «باشد که روزی برسد که صدا و سیما به خود بیاید و با تماشاگرانش صادق باشد و علم و ادب را نشان دهد نه تصاویری گستاخانه از تهمت و دروغ. خدا آخر و عاقبت همه را به خیر کند».