پرونده عادل فردوسی پور – پرونده شکایت از مجری سابق برنامه نود بسته شد

  • توسط اعرابی
  • ۱۳۹۹-۰۴-۲۸

ختم پرونده با پرداخت جریمه نقدی ۱٫۵ میلیون تومانی

پرونده عادل فردوسی پور بر خلاف شایعات بی اساس مختومه اعلام شده است. حکم این پرونده ۴۰ ضربه شلاق یا جریمه نقدی ۱٫۵ میلیون تومانی بدل از شلاق بود که عادل فردوسی پور با پرداخت آن به اجرای احکام این پرونده را بسته و حاشیه خاص دیگری مطرح نیست و پرونده مورد اشاره مالک سابق تیم سقوط کرده نفت تهران با پردخت جریمه نقدی بسته شده است.با توجه به نوع صحبت‌های مالک سابق باشگاه نفت به نظرمی رسید در این صحبت‌ها تنها به بخشی از دادرسی پرونده اشاره شده و درباره خاتمه نهایی آن صحبتی به عمل نیامده است تا این خبر به شکلی نادرست در شبکه‌های اجتماعی منتشر شود.

اظهارات مبهم مالک سابق باشگاه نفت

پرونده عادل فردوسی پور – پرونده شکایت از مجری سابق برنامه نود بسته شد

فردی که سابقاً مالکیت مالکیت نفت تهران را عهده دار بوده و این تیم در پایان فصل به دسته پایین‌تر از رقابت‌های لیگ برتر سقوط کرده و آینده مبهمب دارد امروز در رادیو اعلام کرد به دلیل انتشار صحبت‌های خلاف واقع در برنامه نود، مجری و تهیه کننده این برنامه را به ۴۰ ضربه شلاق متهم کرده است.

وی در مکالمه خود گفت: «با وجود فرصت زیادی که به فردوسی پور تا از طریق یک پیام عذرخواهی رضایت را وی را جلب کند این اتفاق رخ نداده و وی برخلاف میل باطنی مجبور به پیش‌رفتن در این پرونده شده است؛ پرونده‌ای که فرجام آن، ۴۰ ضربه شلاق به جرم نشر اکاذیب بوده است»

در این گفتگوی رادیویی تنها بخشی از واقعیت گفته شده و این فرد به بخش مهم دیگر ماجرا اشاره نکرده است.  موضوع مهم این است که حکم این پرونده ۴۰ ضربه شلاق یا جریمه نقدی ۱٫۵ میلیون تومانی بدل از شلاق بوده که عادل فردوسی پور با پرداخت آن به اجرای احکام این پرونده را بسته و حاشیه خاص دیگری نیز در این زمینه وجود ندارد.

 

قبلی «
بعدی »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Solve : *
15 + 16 =


اخبار

سینما و هنر

جهان