کتاب پنجم منصور ضابطیان
چای نعنا پنجمین سفرنامه منصور ضابطیان است. شرح سفری بیست روزه در اردیبهشت ماه سال ۹۶ به کشور زیبای مراکش در این کتاب آمده است. نویسنده در کتاب هم اشاره می کند که در این سفر از بخش های شمالی و مرکزی این کشور دیدن کرده و بخش جنوبی داستانی دیگر دارد. اگر از خوانندگان سفرنامه های آقای ضابطیان باشید، بدون اتلاف وقت این سفرنامه را نیز مطالعه خواهید کرد. نحوه روایت جذاب و لحن طنز نویسنده، خواننده را هرگز خسته نمیکند. شما با علاقه فراوان ماجراها را دنبال خواهید کرد. هرجا لازم باشد نویسنده از اتفاقات تاریخی شهر میگوید یا اشاره به وقایع مهم هنری و … می نماید.

چای نعنا – سفرنامه مراکش به قلم زیبای منصور ضابطیان
چای نعنا سفرنامه مراکش
خواندن سفرنامه های منصور ضابطیان این حس را به خواننده منتقل می کند که گویی تمام مسیر را با با او پیموده اید. شهر به شهر و منزل به منزل همسفرش شده اید. غذاهای محلی خورده اید. در غذاخوری های محله های قدیمی ماهی تن کباب شده ای خورده اید که مزه اش همیشه به یادتان خواهد ماند؛ و یا در اقامت گاه های کوچک در کوچه های تنگ شهرهای مراکش اقامت گزیده اید. چه چیزی دلپذیرتر از خواندن چنین کتابی؟
این کتاب حاصل سفر به پنج شهر کازابلانکا، طنجه، شفشاون، فس و مراکش است.
بخش هایی از کتاب
مدینای فس بزرگترین مدینای مراکش است و بزرگترین منطقهی ثبت شده توسط یونسکو که هیچ وسیلهی نقلیهی موتوری حق آمد و رفت در آنجا را ندارد. مدینا ۹۴۰۰ کوچه و خیابان دارد و گمشدن در آن کوچهها یکی از لذتبخشترین کارهای جهان است. هر کوچه خودش میتواند آدم را ساعتها سرگرم کند.
کتاب های ضابطیان همواره با جملاتی شیرین و دوست داشتنی شروع می شوند. آغاز سفرنامه مراکش نیز این چنین است: «قبل از شروع مطالعه کتاب توصیه میکنم، دستهای نعنای تازه بخرید، آن را با کمی چای سبز یا سیاه توی قوری دم کنید، پنج دقیقه صبر کنید و… حالا کتاب آماده خواندن است. به مراکش خوش آمدید.»