کتاب اورورا و رد نظام سرمایه داری
کتاب اورورا اثر آندره ولچک چندی است که توسط یوسف نوری زاده ترجمه شده و به بازار عرضه شده است. در اینجا به معرفی کتاب و نویسنده آن خواهیم پرداخت. این کتاب در ۱۸۴ صفحه و با قیمت ۲۷ هزار تومن به همت انتشارات پیدایش چاپ و روانه بازار شده است. علاقه مندان می توانند آن را از کتابفروشی های معتبر تهیه کنند.
ولچک شخصی بسیار انسانی و ترقی خواه است و با اینکه در جوامع غربی زندگی می کند انتقادهای زیادی به این جامعه دارد. کتاب اورورا یک کتاب نمادین است. برای مثال قهرمان این کتاب که شخصی به نام هانس جی می باشد نماد امپریالیسم غربی است. هانس جی مالک یک مرکز فرهنگی است. اگرچه اسمی از مکان این مرکز برده نشده است اما به نظر می رسد محل داستان در جزایر اندونزی باشد.
کتاب اورورا، کتابی با خاصیت روشنگرانه
یکی دیگر از شخصیت های اصلی داستان اورورا است که در مقابل هانس جی قرار می گیرد. زیرا خواهر او توسط هانس جی کشته شده است. اورورا چند سال صرف پس از مرگ خواهر خود به سراغ هانس جی رفته و حق خود را طلب می کند. او در آن منطقه به روشنگری می پردازد و به تدریج موجب برچیدن بساط هانس جی می شود.
علت اصلی مبارزات اورورا علاوه بر مرگ ناحق خواهر خود این بود که هانس جی در آن منطقه به شست و شوی مغزی جوانان مشغول بوده و به نوعی برده داری به شیوه عصر جدید راه انداخته بود.
در کتاب اورورا نظام سرمایه داری و نگاه استعمارگری که همچنان در غرب وجود دارد، مورد مذمت قرار گرفته شده است. این کتاب مناسب افرادی است که به پیرامون خود اهمیت می دهند و می خواهند بدانند در اطراف آن ها چه اتفاقاتی رخ می دهد. افرادی که می خواهد از نظام سرمایه داری و بلایی که بر سر جامعه امروزی می آورد مطلع باشند. این کتاب خاصیت روشنگری دارد و نظام سرمایه داری را رد می کند.